ហូបផ្លែទំពាំងបាយជូរ កុំភ្លេចទំពាទាំងគ្រាប់ផង
កន្លងមកពេលលោកអ្នកទទួលទានផ្លែ ទំពាំងបាយជូរ ធ្លាប់ខ្ជាក់គ្រាប់ចេញដែរទេ ? សម្រាប់អ្នកដែលឆ្លើយថា ធ្លាប់ខ្ជាក់គ្រាប់ ពេលនេះយើងសូមចូលរួមសោក ស្តាយ ព្រោះអ្នក ខ្ជាក់របស់មានសារប្រយោជន៍ចោល ។នៅក្នុង គ្រាប់ទំពាំងបាយជូរមួយគ្រាប់មានសារជាតិប្រឆាំងនឹងបាក់តេរីមាន ប្រសិទ្ធភាពខ្ពស់ជាងវីតាមីន C រហូតដល់ទៅ ២០ ភាគរយ និង ខ្ពស់ជាង វីតាមីន E រហូតដល់ ៥០ ភាគរយឯណោះ ។
នៅក្នុងគ្រាប់ទុំពាំងបាយជូរមួយគ្រាប់មានសារជាតិប្រឆាំងនឹងបាក់តេរី មាន ប្រសិទ្ធភាពខ្ពស់ជាងវីតាមីន C រហូតដល់ទៅ ២០ ភាគរយ និង ខ្ពស់ជាង វីតាមីន E រហូតដល់ ៥០ ភាគរយឯណោះ។ការទទួលទានផ្លែទុំពាំងបាយជូរ ហើយខ្ជាក់គ្រាប់ចោល វាស្មើនឹងការខ្ជាក់ឱសថ យ៉ាងពិសេស ជួយធ្វើឱ្យស្បែកស្អាត កាត់បន្ថយស្នាមជ្រីវជ្រួញនៅលើស្បែក លុប បំបាត់អាចម៍រុយ ការញររោគមហារីក រោគបេះដូង ព្រមទាំងរោគ ដែលពាក់ព័ន្ធនឹងសរសៃប្រសាទកែវភ្នែកទៀតផង ។ ដូច្នេះអ្នកមិនចាំបាច់ទៅទិញសារជាតិចម្រាញ់ពីគ្រាប់ទុំពាំងបាយជូរ នាំឱ្យខាតបង់ប្រាក់កាសឥតប្រយោជន៍ពោលគឺ គ្រាន់តែទទួលទានផ្លែទំពាំងបាយជូរទាំងគ្រាប់នៅស្រស់ៗប្រសើរជាង ៕
0 comments: